Βάλτε το κόκκινο χρώμα στα κοσμήματα και την γκαρνταρόμπα σας

2023-11-01 11:53

Αποκτήστε όμορφη διάθεση και στα κοσμήματά σας συνδυάζοντας το αγαπημένο σας κόκκινο χρώμα με εντυπωσιακά κοσμήματα και αξεσουάρ. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας βάζοντας το κόκκινο, το απόλυτο key item της σεζόν, για τις καθημερινές σας εξόδους. Νιώστε την ένταση της ημέρας αλλά και της νύχτας απλά και μόνο φορώντας το κόκκινο!! Δαχτυλίδια και σκουλαρίκια σε γεωμετρικά σχέδια και κόκκινες πέτρες θα τονίσουν την εμφάνισή σας και θα τονώσουν τη διάθεσή σας!! Το μοναδικού σχεδιασμού κόκκινο ρολόι μας θα κάνει το χέρι σας πόλο έλξης πολλών βλεμμάτων!! Τολμήστε το! Νιώστε τον παλμό της ανεβασμένης διάθεσης, φορώντας απλά κόκκινο!!!! 

δαχτυλίδι σε κόκκινο χρώμα πέτρα καρδιά γυναικείο δαχτυλίδι

Χειροποίητα δαχτυλίδια με κόκκινη πέτρα και ασήμι. Η ντελικάτη ομορφιά στα δάχτυλά σας! 

σκουλαρίκια σε κόκκινο χρώμα κόκκινα κρεμαστά σκουλαρίκια

Ασημένια κοσμήματα με κόκκινες χάντρες για εντυπωσιακές εξόδους. Κόκκινες διακριτικές πεταλούδες κοσμούν τα αφτιά σας και οι ολοστρόγγυλες κόκκινες πέτρες κρέμονται σαν ζουμερές ρώγες σταφυλιών, δίνοντας στην εμφάνισή σας μια άλλη νότα ομορφιάς!! 

ασημένια κοσμήματα με κόκκινες πέτρες κοσμήματα με κόκκινες πέτρες

Εντυπωσιακό σετ κοσμημάτων σε χρώμα κόκκινο, βαθύ κόκκινο, συνδιασμένα με ένα ρολόι - κάμερα με μαύρο καντράν, κόκκινη καρδιά και κόκκινο κροκό λουράκι, για εσάς που τολμάτε να εκτοξεύετε την εμφάνισή σας και να τους δείξετε ότι η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού σας!! 

κόκκινη πέτρα σε κόσμημα του λαιμού με καρδιά κόσμημα με πορτοκαλί πέτρα

 

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Βραδυνά και όχι μόνο, μενταγιόν σε κόκκινες αποχρώσεις δεμένα αρμονικά με ασήμι. Μια όμορφη λιτή πρόταση που δεν θα περάσει όμως απαρατήρητη!

κόκκινα βραχιόλια νεανικά κοσμήματα

Δέρμα, ασήμι 925, κοχύλι οι καλύτερες επιλογές για άνοιξη και καλοκαίρι.

 χειροποίητα κοσμήματα κόκκινο βραχιόλι και ασήμι love 

 κόκκινο δερμάτινο κολιέ με χρυσό  ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

ΝΕΑΝΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ SWAROVSKI

Φράουλα, το απόλυτο ανοιξιάτικο φρούτο που εκτός από νόστιμο μπορεί να φορεθεί από εσάς, τις τολμηρές μας πελάτισσες και να χαρίσει λάμψη από τα ζιργκόν που το κοσμούν στον λαιμό σας!! Από την άλλη το στρογγυλό μενταγιόν από οπάλιο σε πράσινες αποχρώσεις συνδιασμένο με κόκκινη πέτρα στο κέντρο και κόκκινο δέσιμο, σας καθιστούν αυτόματα in μιας και ο ακαταμάχητος συνδιασμός τους είναι ό,τι πιο μοντέρνο μπορεί να φορεθεί. 

Και εσείς όμως , οι αγαπημένοι μας πελάτες, μην διστάσετε να διαλέξετε ένα από τα παραπάνω υπέροχα, κόκκινα, κοσμήματά μας και να το δωρίσετε στην αγαπημένη σας και όχι μόνο. Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα... το κόκκινο, πάντα είναι στη μόδα, πάντα εντυπωσιάζει! 

Πίσω

Διαλέξτε και επενδύστε σε όμορφα κοσμήματα σε διάφορα σχέδια και χρώματα

Άμεση παράδοση στο χώρο σας. 

Τηλέφωνο για παραγγελίες 211.780.7848

Τα δημοφιλέστερα γυναικεία κοσμήματα