Επιλογή γυναικείου κολιέ

2019-03-04 09:38

Γυναίκα, σύμβολο κομψότητας και αίγλης. Αυτό εξηγεί και την τάση της προς τα φανταχτερά κοσμήματα. Όταν κοιτάζετε μια γυναίκα, τα μάτια σας εστιάζουν αμέσως στο λαιμό της και κατ' επέκταση σ' ένα υπέροχο γυναικείο κόσμημα, στο κολιέ. 

Η οικογένεια του κοσμήματος του λαιμού αποτελείται κυρίως από τα εξής μέλη: κολιέ κρεμαστό κόσμημα για γυναίκες και κορίτσια,  αλυσίδα, κρεμαστό κόσμημα και μενταγιόν.

Όμως η γυναίκα που θέλει πάντα να είναι κομψή, η γυναίκα που σέβεται τον ευατό της δεν φοράει ένα κολιέ απλά και μόνο επειδή είναι της μόδας αλλά επειδή την κολακεύει, επειδή συμπληρώνει την προσωπικότητά της. Για παράδειγμα ένα COLLAR κολιέ δεν ταιριάζει σ΄όλες τις ηλικίες ούτε όμως και σε όλους τους λαιμούς. 'Ετσι το συγκεκριμένο είναι κατάλληλο για V λαιμό.

Επίσης το κολιέ πρέπει να ταιριάζει και με την ενδυμασία της γυναίκας. Δεν μπορεί μια γυναίκα που φοράει μια βραδυνή τουαλέτα να τη συνδιάσει με ένα απλό καθημερινό και με φτηνά υλικά κολιέ ή μενταγιόν. Μπορεί κάλλιστα να το συνδιάσει με κολιέ κατασκευασμένο από υλικά όπως βελούδο, κρύσταλλα, μαργαριτάρια ή με τα κομψά Opera περιδέραια, αν η περίσταση το επιτρέπει κι εκείνη μπορεί να το υποστηρίξει!! 
Βέβαια υπάρχουν και οι τολμηρές οι οποίες φορούν jeans με μία σειρά μαργαριτάρια ή πιο εξεζητημένα υλικά τα οποία αν συνδιαστούν κατάλληλα μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα τολμηρό μεν, κομψό δε.  

Γι΄αυτό το λόγο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μόδα, αυτοί που καθορίζουν τα "IT ITEMS"  της χρονιάς, ναι μεν τολμούν αλλά συνδιάζουν με τέτοιο τρόπο τα κοσμήματα με τις δημιουργίες τους, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό καλαίσθητο αποτέλεσμα. Στο αποτέλεσμα που θα κάνει τους άλλους να θαυμάζουν εσάς, που τολμάτε να είστε κομψές! 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να επισκεφθείτε τις σελίδες μας, να θαυμάσετε τα υπέροχα κοσμήματά μας, να απολαύσετε τα σχέδια μας και όταν τ' αποκτήσετε και φτάσουν στα χέρια σας να τα φορέσετε αμέσως, δίχως άλλη σκέψη, δίχως να χάσετε πολύτιμο χρόνο, αντιθέτως να κερδίσετε τον θαυμασμό των άλλων! 

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και ταξιδέψτε στην πολυτέλεια του κοσμήματος!! 

Πίσω

Οι καλύτερες τιμές σε γυναικεία κοσμήματα και αξεσουάρ